Waarderingen – Logopediepraktijk Triangel – Waddinxveen

Logopediepraktijk Triangel Waddinxveen

Een allround praktijk voor zowel kinderen als (jong) volwassenen.

Waarderingen

Beoordelingen over logopedist Annemieke Vergeer

Op deze pagina leest u de ervaringen van andere cliënten over mijn werkwijze als logopedist. Via Zorgkaart Nederland en de vragenlijst na behandeling via Qualizorg hebben zij  hun beoordeling gegeven.

“Ze is leuk met kinderen en kan ze op een speelse manier goed betrekken bij de oefeningen. Heeft leuke spelletjes en uitdagingen om het oefenen interessant te houden. Ze heeft ons doel bereikt in zeer korte tijd! De open en vriendelijke manier van communiceren naar kinderen toe. Ze het gevoel geven dat hetgene ze daar laten zien ook goed is en ze zo motiveren om door te gaan!”

“Heb geleerd niet zo vaak te schrapen en mijn ademhaling te veranderen waardoor mijn stem en refluxklachten verminderden. Dank voor het luisterend oor en het zoeken naar oplossingen.”

“De achterstand is snel weggewerkt, met goeie oefeningen, zodat hij nu weer op niveau mee kan doen in de klas. De oefenmethodes geven hem nog steeds houvast. De ezelsbruggetjes had en heeft hij nodig. Hij is bang om te stoppen met logopedie, omdat hij dan misschien weer slechter wordt, dus Annemieke gaf hem vertrouwen. De oefenmethodes sloegen perfect aan. De moeilijkheidsgraad werd elke week op maat aangepast. communicatie verliep super.”

“Zij heeft geduld aangezien ons kind alle kanten op stuitert en in t begin haar kont in de krib gooide.”

“We zijn ontzettend blij dat onze zoon bij Annemieke Vergeer in behandeling is gekomen. Zij is professioneel en kundig, zeer betrokken en heel enthousiast. Daardoor gaat onze zoon meestal met plezier aan de slag met de oefeningen die hij krijgt. Deze praktijk zou ik iedereen aanraden!”

“Als iemand dezelfde klachten als ik heb, dan is het zeker prettig om bij haar in behandeling te zijn. De behandeling was goed. Ze was vriendelijk en nam de tijd die nodig was. Overal een goeie behandeling. Ze legt heel veel uit en soms ook dingen dubbel, wat voor een kind goed is, maar een volwassen persoon onthoudt dat wel. Vriendelijk en geduldig, ondanks dat ik heel snel wilde gaan. Je paste je aan aan mijn wensen.”

“Logopediste ligt ons goed en we voelen ons bij haar op het gemak Ze gaf ons goed uitleg waardoor wij wisten waar we op moesten letten! Een luisterend oor en toonde begrip! Meedenken en advies geven hierin! Dus gewoon prima!. Een goede en fijne logopediste.”

“Onze dochter van 6 is heel erg vooruitgegaan door de behandeling van Annemieke. Wij konden heel snel terecht en zijn zeer kundig geholpen. Onze dochter is nogal verlegen maar door Annemieke’s positieve benadering en prettige omgang heeft zij heel veel geleerd.”

Onze zoon van 9 had moeite met spelling. Na een jaar rommelen op school zijn we bij Annemieke terecht gekomen. In korte tijd heeft zij hem weer helemaal op het goede spoor gezet. Op een voor hem aansprekende manier heeft ze de stof bijgebracht en heeft hij enorme sprongen gemaakt. Met de handvaten die hij meegekregen heeft , heeft hij weer lol in spelling en gaat hij vol vertrouwen weer naar school.”

“Mijn dochter van 5 jaar is zo goed geholpen door Annemieke. Leuke oefeningen, met behulp van plaatjes, spelletjes memory/kwartet, beloningsstickers. Wij werden zo enthousiast door haar dat we goed aan de slag gingen met de oefeningen en al binnen 3 maanden het gewenste resultaat hebben behaald!”

“Wij zijn zeer tevreden. Annemiek is professioneel, geduldig, en super vriendelijk voor kinderen. Ze gaat op een hele leuke, speelse manier te werk. Veel afwisseling in werkvormen. Mijn zoontje van 4 ging er zonder tegenzin naartoe, de stickers aan het einde van elke behandeling werken motiverend! Absoluut een aanrader!”

“Onze zoon kwam voor logopedie bij Annemieke. Ze doet het erg goed en met de week zagen we dat het beter ging. Erg knap dat Annemieke er steeds weer de aandacht van onze 4 jarige zoon bij wist te houden en het op een leuke speelse manier overbracht. Waardoor onze zoon het leuk vond om thuis alles in de praktijk te brengen op de gekste momenten en we snel resultaat zagen.”

“Annemieke is een prettig persoon om mee te werken. Ze luistert goed en is deskundig. Ze heeft mij van mijn stemproblemen afgeholpen.Ik wil Annemieke Vergeer van harte aanbevelen.”

“Annemieke luistert aandachtig naar de klachten, heeft een prettige en professionele manier van behandelen en is oprecht belangstellend en enthousiast naar mijn kind. Annemieke is betrokken, voor zowel kind als ouder!”

“De behandelingen bij Annemieke zijn goed geweest voor onze zoon. We merken dat hij baat heeft gehad aan deze steun en gegroeid is op het gebied van lezen, woordenschat en het cognitieve geheugen. Ook voor ons als ouders was het een leerschool, aangezien er huiswerk mee naar huis ging werden wij gestimuleerd om thuis consequent te oefenen. Annemieke is openhartig en kan zich goed inleven in de persoon als zijnde individu. Bij deze zou ik Annemieke, ook namens onze zoon zeker aanbevelen.”

“Annemieke heeft ons, doordat er niet direct een plekje vrij was, in de eerste instantie telefonisch op weg geholpen zodat wij direct aan de slag konden met de spellingsproblemen van onze zoon. Zij toonde direct betrokkenheid en gaf ons heel veel tips waar we veel aan hadden. Al vrij snel konden wij terecht voor de behandelingen. Ook deze werden gekenmerkt door betrokkenheid en kundigheid. Annemieke heeft onze zoon weer plezier en zelfvertrouwen weten te geven in lezen en spellen. Hij heeft met hulp van Annemieke in een paar maanden tijd een grote stap vooruit weten te maken.”

“Annemiek heeft onze dochter fantastisch geholpen met logopedie. Door Annemiek’s passie en kunde vond onze dochter het een feest om weekelijks logopedie te volgen! De logopedie van Annemiek heeft onze dochter veel zelfvertrouwen gegeven en de heldere regeltjes worden nog dalijks toegepast!”

“Zeer goed geholpen door Annemieke Vergeer! Mijn zoon (nu bijna vier jaar oud) is zeer deskundig geholpen én het ging steeds op een hele leuke speelse manier. Hij ging altijd met veel plezier naar Annemieke toe, er was echt een klik! We zijn erg blij met het resultaat en kunnen Annemieke absoluut aanbevelen!”